Arrangementen

Fiets arrangementen

Op zoek naar een leuke arrangement? Wij hebben enkele arrangementen met catering voor u samengesteld. 
Arrangementen zijn mogelijk vanaf 10 personen. 
  • Tandem en Opsporing Verzocht

Fietsen op een normale fiets kent voor niemand geheimen, maar hoe staat het met uw vaardigheden op een tandem? Evenwicht zoeken en sturen tegelijk is lastiger dan het zich laat aanzien. Dat vereist de eerste kilometers de nodige behendigheid en zorgt voor hilarische momenten. Na de fietstocht gaat u te voet met een tablet op pad om een moordtocht op te lossen. Bij de zoektocht naar de moordenaar komt een eeuwenoud geheim van Valkenswaard naar boven. De tips en aanwijzingen liggen natuurlijk niet voor het oprapen, hier zult u wat voor moeten doen! Door de verschillende vragen en opdrachten goed te beantwoorden komt u steeds een beetje dichter bij de oplossing. Lukt het u om de dader te vangen?

 

Tijdsduur: 4-5 uur
Prijs:
€ 34,50 per persoon 
Inclusief:
Luxe tandems | lunchbuffet | Opsporing Verzocht

 

Wilt u niet alleen fietsen, maar de natuur ook vanaf een andere kant bekijken? Dan is een combinatie met kanovaren wellicht iets voor u. U begint de dag met een lekker stukje vlaai met een kop koffie en vervolgens stapt u op de fiets of tandem om een schitterende fietsroute door de Kempen te volgen. Daarna wordt u verwend met een heerlijke lunch en krijgt u de gelegenheid om even uit te rusten. Daarna wordt u door ons naar de instapplek van het kanovaren gebracht, en vaart u een ontspannende kanotocht over de Dommel.

 

Tijdsduur: 5,5 uur
Prijs:
€ 37,50 per persoon
Inclusief: koffie/thee met vlaai | Fietstocht op fiets of tandem | Lunchbuffet | Personenvervoer | Kanotocht vanaf Borkel

 

Zijn bovenstaande arrangementen niets voor u? Alle activiteiten van Rofra Sportieve Arrangementen zijn te combineren met een fietstocht. Wij helpen u hier graag bij!

 

Fietsverhuur Valkenswaard - Arrangementen