Fietsverhuur

Onderstaand ziet u ons aanbod wat betreft het fietsverhuur. Tevens beschikken wij over enkele kinderfietsen, kinderstoeltjes en fietstassen. De kosten zijn berekend voor de fietsverhuur op locatie bij Fietsverhuur Valkenswaard, maar het is ook mogelijk om de fietsen op uw locatie te huren. Wij brengen en halen ze dan op de gewenste locatie. De kosten zullen dan iets stijgen gezien de bijkomende transportkosten. Vraag onze medewerkers vrijblijvend naar de mogelijkheden!
  • Kickbike step

Een van de nieuwste ontwikkelingen binnen de fietswereld is de kickbike step. Deze step is zodanig ontwikkeld dat er langere afstanden mee afgelegd kan worden en bovendien een stuk sneller is dan een gewone step.
Prijs: € 9,50 per step

 

  • Fietsen

Huur een fiets en ontdek de prachtige omgeving van Valkenswaard en omstreken. Wij verhuren fietsen voorzien van versnellingen en handrem.
Prijs: € 9,50 per fiets

 

  • Kinderfietsen

Huur een kinderfiets en ga gezellig met het hele gezin op pad door de omgeving van Valkenswaard.
Prijs: € 7,50 per kinderfiets

 

  • Mountainbike

Bergen en gevaarlijke ravijnen zult u hier in Nederland niet zo snel vinden, maar dat wil niet zeggen dat er geen avontuurlijke mountainbikeroutes bestaan. In de bossen in de omgeving van Valkenswaard zijn verscheidene mountainbikeroutes uitgezet waar u zich kunt uitleven. U krijgt van ons een duidelijke instructie over de mountainbike en een helm voor de veiligheid.
Prijs: € 17,50 per mountainbike

 

  • Luxe tandem

Hoe staat het gesteld met uw vaardigheden op de tandem? Als u de smaak te pakken heeft is het een fantastische beleving. Huur een tandem bij Fietsverhuur Valkenswaard en fiets met zijn tweeën op een fiets gezellig door het Brabantse land. Wij beschikken over luxe tandems met versnellingen, vering, gelzadel en handremmen.
Prijs: € 20,00 per tandem

 

Fietsverhuur Valkenswaard