Over ons

Contact fietsverhuur

 

Verzamellocatie:
Molenstraat 203A
5554 TS Valkenswaard

Telefoonnummer: 040-2042593

 

Fietsverhuur Valkenswaard is onderdeel van Rofra Sportieve Arrangementen. Al ruim 35 jaar verzorgen wij compleet verzorgde fietsarrangementen in heel Nederland.

Kwaliteit als norm
Zorgdragen voor kwalitatief hoogwaardige diensten is één van de belangrijkste doelstellingen van ons bedrijf. Mede daarom is Rofra aangesloten bij VeBON, de Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland. Deze vereniging stelt kwaliteitseisen aan haar leden bij het organiseren van sportieve activiteiten. Tevens is Rofra lid van Recron.

Oog voor veiligheid
Rofra is sinds 2001, als één van de eerste buitensportbedrijven in Europa, TÜV gecertificeerd. Dit betekent dat Rofra beschikt over een gedocumenteerd veiligheidssysteem conform de TÜV-VeBON veiligheidsnorm. Deze norm stelt strenge eisen aan zowel inkoop en onderhoud van materiaal, als aan begeleiding en instructie van groepen.

Natuur en milieu
Tijdens onze activiteiten zijn wij te gast in een schitterende omgeving. Omdat de natuur kwetsbaar is, is het dus van groot belang hier rekening mee te houden. Dit geldt zowel voor ons als organisatie als voor de deelnemers.

Breed aanbod
Bij Rofra kunt u ook vele andere activiteiten organiseren voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, groepsuitje, dagje uit, teamuitje, vriendenweekend en ga zo maar door! Denk aan paintball, survival, schiet- of klimonderdelen, gemotoriseerde activiteiten, GPS tochten of diverse andere spellen. Deze programma’s zijn los te boeken of te combineren met catering voor een volledig programma. Vraag hiervoor vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij zijn te vinden op www.rofra.nl en te bereiken via onderstaande gegevens:

 

E-mail: info@rofra.nl
Telefoonnummer: 0402042593
Website: www.rofra.nl

Links